Управлінський контроль, його форми і методи - Бушуєва, Інна Володимирівна; Гетало, Ольга Володимирівна; Кандибей, Костянтин Іванович (Тернопіль: Крок, 2014)
В даній статті розглянуті форми і методи управлінського контролю фармацевтичної організації, визначені основні показники ефективності функціонування фармацевтичного підприємства в сучасних умовах, показана орієнтуюча функція управлінського контролю.
Keywords: управлінський контроль; форми; методи; методика; управлінське рішення; організація