Деякі особливості викладання дерматовенерології в медичному виші - Головкін, Анатолій Вячеславович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Проблема шкірних та венеричних хвороб в практиці лікарів майже усіх профілів, у теперішній час, стає особливо нагальною завдяки збільшенню їх розповсюдженості і частоті. Вони мають значну питому вагу в загальній структурі хвороб людини. Необхідно навчити студентів-медиків етіології, патогенезу, клінічним проявам та методам діагностики і лікування шкірних і венеричних хвороб. У такому сенсі процес викладання дисципліни вимагає високого рівня теоретичної та практичної підготовки викладача.
Keywords: матеріали конференцій