Етичні проблеми репродуктивної медицини: виклики часу - Крутенко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчити етичні проблеми репродуктивної медицини у розрізі сьогодення.
Keywords: тези доповідей