Спектрофотометричне визначення бісопрололу фумарату - Лєднєй, Р. Р.; Донченко, Анастасія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Розробка точної та експресної спектрофотометричної методики кількісного визначення бісопрололу фумарату.
Keywords: тези доповідей