Психологічний вплив реклами - Санюк, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою цієї роботи було дослідити наукову літературу з цієї проблематики та емпіричний вплив телевізійної реклами лікарських препаратів на емоційний стан людей. Серед використаних методів дослідження виділимо оглядово-аналітичний, спостереження та описовий.
Keywords: тези доповідей