Політологія - Жадько, Віталій Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Навчальний посібник містить основні теми курсу "Політологія" відповідно до навчального плану, рекомендованого МОН України для студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації, що навчаються за програмою негуманітарного профілю. Авторський підхід до висвітлення змісту посібника визначається їх баченням політології як модусу політичної філософії. Зважаючи на те, що його адресатом є також студенти заочної форми навчання, подається політологічний словник.
Keywords: політологія