Перспективи впровадження змішаної форми навчання на хірургічних кафедрах в процесі підготовки студентів - Никоненко, Андрій Олександрович; Гайдаржі, Євген Іванович; Губка, Віктор Олександрович; Перцов, Іван Володимирович; Грушка, Венедикт Аксентійович; Головко, Микола Григорович; Матерухін, Аркадій Миколайович; Вільданов, Сергій Ренатович; Матвєєв, Сергій Олександрович; Зубрик, Ірина Віталіївна; Охріменко, Георгій Іванович; Вайло, Юрій Миколайович; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пандемія COVID-19 на сьогоднішній день поставила перед вищими медичними навчальними закладами низку викликів, серед яких одним з найскладніших є збереження якості надання вищої освіти в умовах скорочення контакту студентів між собою та викладачем (тобто в умовах повного або адаптивного карантину). За період впровадження карантину в Україні в Запорізькому державному медичному університеті був набутий неабиякий досвід використання дистанційного навчання на належному рівні. При цьому раніше, коли не було потреби, в вітчизняних медичних ВНЗ дистанційна робота в процесі навчання студентів залишалась без достатньої уваги.
Keywords: змішане навчання; хірургічна кафедра; підготовка студентів