Синтез та біологічна активність ([1,2,4]триазоло[1,5-c]–хіназолін-2-іл)-бензойних кислот - Красовська, Н. І.; Берест, Галина Григорівна; Воскобойнік, Олексій Юрійович; Коваленко, С. І. (Х. : НФаУ, 2023)
Мета роботи. Розробка методів синтезу ([1,2,4]триазоло[1,5-c]хіназолін-2- іл)бензойних кислот як потенційних біологічно активних сполук.
Keywords: тези доповідей