Прогнозування кількості спор грибів та пилку рослин з використанням технології нейронної мережі - Гавриленко, К. В.; Приходько, Олександр Борисович (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2023)
Мета: Розробити нові методи прогнозування підвищення концентрації спор алергенних грибів в атмосферному повітрі та покращити профілактику алергічних захворювань шляхом завчасного попередження населення міста Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей