Використання екологічних термінів у навчальному процесі кафедри фармакогнозії і ботаніки - Доля, Віктор Семенович; Мозуль, Валентина Іванівна; Бородін, Л. І.; Зоря, Б. П. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Визначено роль термінів екології у вивченні фармакогнозії і ботаніки. Екологічні терміни мають греко-латинську основу і допомагають покращити ефективність навчального процесу. Определена роль терминов экологии в изучении фармакогнозии и ботаники. Экологические термины имеют греко-латинскую основу и позволяют улучшить эффективность учебного процесса. The article considers the role of ecological terms in the study of the pharmacognozy and botany. Ecological terms have greak-latin basis and promote to increase the effective education process.
Keywords: екологія; терміни; фармакогнозія; ботаніка; экология; термины; фармакогнозия; ботаника; terms; pharmacognozy