Обґрунтування доцільності створення нового таблетованого лікарського засобу "Гіпертрил" - Парнюк, Н. В. (ЗДМУ, 2014)
Щодо створення нового таблетованого лікарського засобу для лікування артеріальної гіпертензії.
Keywords: гіпертрил; таблетки