Модуляція активності системи протеази-антипротеази у хворих із стенокардією напруги ішемічного генезу у поєднанні із хронічним обструктивним захворюванням легень на тлі метаболітотропної терапії - Крайдашенко, Олександр Олегович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: вивчення клінічної ефективності препарату L-аргініну в рамках корекції дисбалансу в системі протеази-антипротеази у пацієнтів із коморбідністю стенокардії напруги (СН) та хронічного обструктивного захворювання легень (ХОЗЛ).
Keywords: тези доповідей