Практикум з мікробіології, вірусології та імунології. Розділ 2. Спеціальна та клінічна мікробіологія - Поліщук, Наталія Миколаївна; Количева, Наталія Леонідівна; Букіна, Юлія Вячеславівна; Деген, Анна Сергіївна; Матильонок, Тетяна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В практикумі з мікробіології, вірусології та імунології «Розділ 1 «Спеціальна та клінічна мікробіологія» викладено практичні завдання і вправи, що сприяють засвоєнню набутих знань, умінь і навичок. Для студентів спеціальностей 222 «Медицина» та 222 «СТН Медицина» професійної кваліфікації «Лікар», спеціальностей 228 «Педіатрія» та 228 «СТН Педіатрія» професійної кваліфікації «Лікар-педіатр» вищих медичних навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації.