Вдосконалення організації самостійної роботи студентів на базі технології онлайн-курсів - Сиволап, Віктор Денисович; Лашкул, Дмитро Андрійович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Самостійна робота студентів одна з організаційних форм навчання, зміст якої визначається робочою програмою дисципліни. Навчальний матеріал передбачений для самостійного опанування підлягає підсумковому контролю нарівні з розділами програми, що розглядаються під час аудиторних занять. Мета дослідження. Підвищити ефективність організації та проведення самостійної роботи студентів VI курсу на кафедрі внутрішніх хвороб 1 Запорізького державного медичного університету шляхом впровадження онлайн-курсу “Самостійна робота студентів. Ведення хворих та невідкладні стани в кардіології” на базі Інтернет платформи edX.
Keywords: тези