Спектрофотометрична методика визначення димедролу - Васюк, Світлана Олександрівна; Загородній, Святослав Леонідович (Луганськ: ЛДМУ, 2013)
Традиційно на вітчизняному фармацевтичному ринку поширені лікарські форми димедролу. Це зумовлено невисокою вартістю, зручністю застосування та вираженим фармакологічним ефектом. Крім цього, на території України відома практика зловживання димедролом не у лікувальних цілях, а для потенціювання дії наркотичних засобів. Таким чином, актуальною залишається розробка нових простих, ефективних та доступних методів визначення димедролу.
Keywords: тези