Стан мінеральної щільності кісткової тканини у жінок із кальцинозом клапанів серця - Борота, Діана Сергіївна; Качан, Ігор Сергійович (My University, 2017)
Проведено оцінку взаємозв'язків між ступенем кальцинозу клапанів серця та мінеральною щільністю кісткової тканини
Keywords: кальциноз клапанів; кальцинуюча хвороба; мінеральна щільність кісток; жінки; тези