Эрозивный синдром, вызванный стрессом: патогенез, профилактика и лечение - Горенштейн, М. Л.; Шифрин, Г. А.; Баштан, Л. П.; Бойко, К. А.; Мангуренко, О. И; Горбачев, С. В.; Бойко, Костянтин Анатолійович; Горбачов, Сергій Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2010)
У клінічній лекції висвітлено питання патогенезу та інтенсивної терапії ерозивного синдрому, викликаного стресом. В клинической лекции рассмотрены вопросы патогенеза и интенсивной терапии эрозивного синдрома, вызванного стрессом. The lecture depicts problems of pathogenesis and critical care of stress induced erosive syndrome.
Keywords: ерозивний синдром; стрес; патогенез; лікування; эрозивный синдром; стресс; лечение; erosive syndrome; stress; pathogenesis; treatment