Дослідження клініко-фармакологічних особливостей застосування аллопуринолу у пацієнтів з подагрою - Коваленко, О. Р. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: підвищення ефективності лікування хворих на подагру в залежності від тривалості захворювання.
Keywords: тези доповідей