Сучасні уявлення про біологічні та фізіологічні особливості екзосом - Кріжановський, Р. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета: познайомитися з основними уявленнями біології і фізіології екзосом, досягненнями щодо їх практичного застосування в медицині. Екзосома - це структурний компонент клітини, що використовується нею для міжклітинної взаємодії та здатна надавати відчутний вплив на рівні всього організму. Бульбашки секретируются усіма клітинами організму і переносять сигнали до інших клітин.
Keywords: тези