Показники центральної гемодинаміки фізичної працездатності та варіабельності серцевого ритму спортсменів, які займаються академічним веслуванням - Михалюк, Євген Леонідович (Михалюк Є. Л. Показники центральної гемодинаміки фізичної працездатності та варіабельності серцевого ритму спортсменів, які займаються академічним веслуванням / Є. Л. Михалюк // Одеський медичний журнал. - 2005. - N 4. - С. 61-64., 2005)
Метою даної роботи є вивчення показників центральної гемодинаміки, фізичної працездатності та ВСР у веслярівакадемістів, порівняння одержаних даних у чоловіків і жінок, а також визначення впливу спортивної кваліфікації на показники, що вивчаються.