Розвиток народної та монастирської медицини Київської Русі - Сидоренко, Світлана Василівна (Дніпро : ДЗ "ДМА", 2017)
В статті досліджується історія медицини періоду Київської Русі, зокрема, розвиток народної та монастирської медицини. Аналізується лікарська етика монастирських лікарів.
Keywords: медицина; язичництво; народна медицина; монастирська медицина