Організаційні та навчально-методичні аспекти підготовки сімейних лікарів у вищих навчальних медичних закладах - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Укрмедкнига, 2015)
Вступ. Сімейна медицина як найбільш раціональна з точки зору економного використання ресурсів охорони здоров’я є ефективною формою масового обслуговування населення [1]. Доведено, що на рівні первинної медичної допомоги починається і закінчується приблизно 90% всіх випадків медичних втручань без залучення вузьких спеціалістів та високовартісного обладнання [2,3]. Тому розвиток сімейної медицини є необхідним та економічно доцільним для нашої країни [2].
Keywords: тези