Особливості реалізації концепції «змішаного навчання» на кафедрі мовної підготовки - Гейченко, Катерина Іванівна; Рагріна, Жанна Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В умовах глобалізованого світу, інформатизації суспільства, упровадження дистанційної форми навчання постає потреба пошуку інноваційних підходів до викладання української мови як іноземної та оновлення навчально-методичних матеріалів.
Keywords: онлайн-навчання; змішана форма; українська мова; інтерактивність; іноземні студенти