Філософія науки. Етика та методологія наукового дослідження : навч.-метод. посіб. для підготовки докторів філософії - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна; Сепетий, Дмитро Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчально-методичний посібник містить тематичний план курсу, плани семінарських занять, список літератури, перелік питань для підготовки до заліку з курсу «Філософія науки. Етика та методологія наукового дослідження», глосарій із загальних понять філософії та медицини.