Українська мова як іноземна. Професійно орієнтований дискурс : практикум для студентів-іноземних громадян ІІІ курсу спец. 221 «Стоматологія» вищ. мед. закл. освіти - Агіна, Олена Іванівна; Дейнега, Вікторія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум призначений для практичних занять з української мови як іноземної на ІІІ курсі медичного університету спеціальності 221 «Стоматологія». Передбачена робота з фаховою термінологією, вивчення текстів професійної тематики та їхня компресія у вигляді анотації або реферату. Додаток до практикуму містить тексти соціокультурної проблематики. Матеріали практикуму спрямовані на удосконалення навичок професійного та соціокультурного спілкування студентів-стоматологів, оволодіння навичками складання анотації та реферату наукового тексту з використанням різних структурно-композиційних схем, а також розвиток аналітичного мислення та навичок набуття нових знань. Зміст і тематика практикуму відповідають Робочій програмі навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» для ІІІ курсу спеціальності 221 «Стоматологія».