Управління та економіка фармації : навч. посіб. до семінарів та сам. роботи для підготовки фармацевтів на ТУ «Концептуальні питання розвитку сучасної фармації» спец. «Фармація, промислова фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами на ТУ «Концептуальні питання розвитку сучасної фармації» спеціальності «Фармація, промислова фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації» до семінарів та самостійної роботи.
Keywords: УЕФ; управління і економіка фармації; тематичне удосконалення; ТУ