Тестові завдання за системою "Крок-2". Розділ 3: Нефрологія - Шеховцева, Тамара Григорівна; Доценко, Сергій Якович; Свистун, Сергій Іванович; Кулинич, Олексій Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Практикум з внутрішніх хвороб для самостійної підготовки до практичних занять для студентів медичного факультету 6 курсу та лікарів-інтернів. Практикум представлений у вигляді збірки тестових завдань та клінічних задач з еталонами вірних відповідей з основних розділів нефрології.