Порівняльна характеристика компонентного складу настойок астрагалу шерстистоквіткового (Astragalus dasyanthus Pall.) та еспарцету піщаного (Onobrychis arenaria L.) - Одинцова, Віра Миколаївна; Корнієвська, Валентина Григорівна; Кокітко, Валерія Ігорівна; Живора, Н. В. (My University, 2023)
Проведена порівняльна характеристика сировини астрагалу шерстистоквіткового (Astragalus dasyanthus Pall.), еспарцету піщаного (Onobrychis arenaria L) представників родини Fabaceae за допомогою газової хроматографії
Keywords: Astragalus dasyanthus Pall.; Onobrychis arenaria L.; хромато-мас-спектрометрія