Варіантна анатомія лицевої артерії - Терещенко, П. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність: у зв’язку зі зростанням попиту на косметичні процедури та хірургічні втручання в естетичній медицині, знання анатомічних варіантів лицевої артерії є важливим для мінімізації ускладнень при проведенні даних процедур на обличчі. Мета: вивчення варіантної анатомії лицевої артерії та її гілок.
Keywords: тези