Информационные технологии в фармации - Авдеенко, Г. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Приділено увагу застосуванню та впровадженню інформаційних технологій у фармакологічні процеси. Визначено основні сфери використання інформаційних технологій у фармації. Уделено внимание применению и внедрению информационных технологий в фармакологические процессы. Выделены основные сферы использования информационных технологий в фармации. Attention is paid to the use and implementation of information technologies into pharmacological processes. Main fields of information technology use in pharmacy were marked out.
Keywords: інформація; інформаційні технології; фармація; Інтернет-ресурси; математичне моделювання; комп’ютерна симуляція; информация; информационные технологии; фармация; Интернет-ресурсы; математическое; моделирование; компьютерная симуляция; information; information technologies; pharmacy; Internet resources; mathematical modeling and computer simulation