Особливості формування мовленнєвої компетентності у здобувачів в умовах навчання у центрі підготовки іноземних громадян Запорізького державного медичного університету - Сіра, Лариса Іванівна (Запорізький національний університет, 2021)
Метою мовної освіти студентів-іноземців є опанування українською мовою в обсязі, який забезпечує можливість здійснювати навчальну діяльність та є достатнім для спілкування в навчально-професійній, соціально-побутовій і культурній сферах та засвоєння системи предметних знань, необхідних для продовження освіти у ЗВО медичного спрямування.
Keywords: методика