Перший досвід застосування 3D-режиму в лікуванні хворих на хронічний гепатит С - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Анікіна, Оксана Василівна; Царьова, О. В.; Сіянова, Л. Ю. (My University, 2018)
Проаналізовані перші результати застосування 3D-режиму в лікуванні хворих на ХГС у рамках виконання Державної цільової програми.
Keywords: 3D-режим терапії; хронічний гепатит С