Динамічні особливості перебігу герпесвірусних менінгітів - Дралова, Олександра Анатоліївна (ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», 2019)
За даними ВООЗ, герпесвірусна інфекція займає лідируючі позиції у людей серед вірусних інфекцій, поступаючись лише грипу, викликає різні форми захворювання у людей, від легких до тяжких, які можуть залишати після себе серйозні резидуальні явища. Серед форм герпетичної інфекції найбільш тяжкою є ураження ЦНС. Метою дослідженння було: дослідити динамічні особливості перебігу герпетичних менінгітів.
Keywords: тези доповідей