Фізична терапія після остеосинтезу проксимального відділу плечової кістки - Суворкіна, О. О.; Гурєєва, Антоніна Михайлівна (My University, 2025)
Мета: аналіз сучасних підходів до фізичної терапії після остеосинтезу проксимального відділу плечової кістки та визначення основних принципів фізичної терапії, спрямованих на відновлення функціональної активності верхньої кінцівки.
Keywords: тези доповідей