Ендовенозна радіочастотна абляція в лікуванні хворих на варикозну хворобу нижніх кінцівок з активною венозною виразкою - Рязанов, Дмитро Юрійович (My University, 2021)
Мета. Вивчити ефективність амбулаторної лікувальної мінімальноінвазівної процедури у хворих на варикозну хворобу нижніх кінцівок з активною венозною трофічною виразкою: чи може ендовенозна радіочастотна абляція (РЧА) стати основним способом лікування неспроможності поверхневих і перфорантних вен у пацієнтів з варикозною хворобою нижніх кінцівок в стадії венозної виразки.
Keywords: тези доповідей