Патоморфологічні зміни мікроциркуляторного русла в перифокальній області інфаркту мозку - Волошанська, Ольга Олексіївна; Тертишний, Сергій Ігорович (Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2019)
Для оцінки ефективності мікроциркуляції вивчити патоморфологічні зміни судинного русла в перифокальних зонах ішемічного інфаркту.
Keywords: інфаркт мозку; патоморфологічні зміни