Використання дистанційних методів навчання в практиці косметолога - Макуріна, Галина Іванівна; Ковальова, Тамара Дмитрівна (Харків : НФаУ, 2019)
У зв’язку зі зростанням попиту, обсягів і структури косметологічних послуг, зростають вимоги до їх якості та професійної підготовки фахівців, які можуть вирішувати складні завдання з питань корекції косметичних недоліків або терапії захворювань шкіри. Це потребує постійного удосконалення технологій у питаннях діагностики та лікування косметологічних проблем, які стрімко входять у практику та вимагають від спеціаліста безперервного навчання, засвоєння сучасних термінів, методів та технологій, ефективність яких напряму залежить від освіти спеціаліста.
Keywords: тези