Клінічний випадок гострого гломерулонефриту у дитини 3-х років - Руф, О. М.; Герченов, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Аналіз випадку тяжкого перебігу ГН: анамнезу захворювання, клінічних симптомів, даних лабораторних, інструментальних досліджень, схем лікування.
Keywords: тези доповідей