Фітохімічне дослідження видів роду Cirsium L. флори України - Попова, Яна Василівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Харків : НФаУ, 2014)
Відомо, що до роду осот (Cirsium L.) на наш час включають до 300 видів багаторічних трав’янистих рослин род. Айстрові (Asteraceae). Вони проростають майже по всій Європі, Північній Африці, Північній та Центральній Америці.
Keywords: тези доповідей