Клінічна фармація. Фармацевтична опіка: термінологічний словник - Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Термінологічий словник допоможе формуванню у провізорів-інтернів знань з базових термінів і понять фармацевтичної опіки, що розроблено в раціональному виборі лікарських засобів. Містить сучасну інформацію щодо визначень та термінів клінічної фармації з питань фармацевтичної опіки. Термінологічний словник створено відповідно робочій програмі з клінічної фармації для провізорів-інтернів зі спеціальності "Загальна фармація".