Дослідження біомаркерів пуринового обміну у хворих на уратний нефролітіаз, коморбідний із метаболічним - Білай, Сергій Іванович (Тернопіль : Укрмедкнига, 2022)
Мета дослідження. Дослідження впливу квертину на показники прекурсорів утворення СК у хворих на УН, коморбідний з МС.