Лікування та профілактика COVID-19. Охорона психічного здоров'я в умовах пандемії : навч. посіб. - Абатуров, O. Є.; Буйко, О. О.; Гречуха, Є. О.; Гук, Г. В.; Зеленська, К. О.; Кожина, Г. М.; Крамарьов, С. О.; Крючко, Т. О.; Курило, В. О.; Ніколенко, А. Є.; Терешина, І. Ф.; Харченко, Ю. П.; et al. (My University, 2020)
У навчальному посібнику висвітлені сучасні погляди на етіологію, патогенез, лікування та питання охорони психічного здоров’я в умовах пандемії COVID-19. Цей міждисциплінарний навчальний посібник є першим в Україні. Посібник рекомендується для студентів закладів вищої освіти України, педіатрів, інфекціоністів, сімейних лікарів, психіатрів, медичних психологів та психотерапевтів.