Варіабельність серцевого ритму у жінок з ішемічною хворобою серця та постменопаузальним остеопорозом - Стецюк, Ірина Олегівна (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2022, 2022)
Мета дослідження: дослідити варіабельність серцевого ритму у жінок з ІХС та постменопаузальним остеопорозом (ПМОП).
Keywords: тези доповідей