Соціальний аспект здорового способу життя - Утюж, Ірина Геннадіївна; Лісунова, Т. О. (My University, 2024)
Соціальний аспект здорового способу життя охоплює взаємодію людини з навколишнім середовищем та суспільством загалом. Він визначається соціальними нормами, цінностями та очікуваннями, які можуть впливати на прийняття рішень щодо здорового способу життя.