Депресивні розлади у людей похилого віку - Різник, Ольга Іванівна; Хижняк, Ольга Алімовна (My University, 2023)
Стаття актуалізує питання депресивних станів, які є четвертою провідною причиною захворюваності та інвалідності, однією з основних причин погіршення якості життя та соціального функціонування людини, що супроводжується фатальними наслідками у вигляді суїцидів, а за часткою втрачених років повноцінного життя тривожно-депресивні розлади випереджають всі інші психічні захворювання.
Keywords: депресивні розлади; похилий вік; соціальні відносини