Використання засобів масажу та дихальної гімнастики у фізичній терапії пацієнтів із хронічним бронхітом - Єрмак, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – теоретичне обґрунтування поєднання дихальної гімнастики та масажу на етапі реабілітації при хронічному бронхіті.
Keywords: тези доповідей