Деяки аспекти нейропротективної дії фіксованої комбінації гліцину з тіотриазоліном - Бєленічев, Ігор Федорович; Хромильова, Ольга Володимирівна; Кучеренко, Людмила Іванівна; Мазур, Іван Антонович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Проблема лікування ішемічного інсульту в даний час стає все більш актуальною. В багатьох країнах світу інсульт займає 2-3-е місце в структурі загальної смертності населення і є основною причиною стійкої втрати працездатності.
Keywords: тези