Дирофіляріоз у Запорізькій області: сучасний стан проблеми - Воробйов, О. Ф.; Зарудна, Ольга Василівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна (My University, 2015)
Проаналізувано динаміку захворюваності на дирофіляріоз у Запорізькій області за період 2003 - 2014 роки.
Keywords: дирофіляріоз; запорізька область