Організація самостійної роботи студентів медичних ЗВО: метод. посіб. - Сазанович, Лариса Вікторівна; Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Скрипник, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичний посібник для викладачів містить теоретичне обгрунтування створення системи самостійного навчання студентів, а також практичні рекомендації до її систематизації та організації згідно з нормативно-правовою базою документів. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації самостійної роботи студентів всіх спеціальностей денної та заочної форми навчання в рамках вивчення курсів “Латинська мова та медична термінологія”, “Латинська мова та фармацевтична термінологія”, “Іноземна мова” та “Іноземна мова за професійним спрямуванням.