Клінічна фармація. Навчально-методичний посібник для практичних занять студентів заочної форми навчання спеціальності «ТПКЗ» - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У посібнику описано основні клінічні прояви оновлені принципи фармакотерапії захворювань ШКТ, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, алергічних та ендокринологічних захворювань згідно сучасних протоколів та ін. медико-технологічних докуметів, що входять в компетенцію провізорів. Дана порівняльна характеристика лікарських засобів і фармакологічних груп. На підставі даних багатоцентрових досліджень визначене їх місце в лікуванні конкретних нозологічних форм. У програму лікування включені сучасні препарати, зареєстровані в Україні. Видання призначене для студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, спеціальність ТКПЗ.
Keywords: клінічна фармація; косметологія; практичні заняття